Bács - Kiskun County Bács - Kiskun County Foundation for Enterprise Promotion

6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12.

Mission

Az Alapítvány legfontosabb feladata az, hogy ösztönözze, fejlessze és erősítse a független vállalkozói szektort Bács-Kiskun megyében és a régióban. Ez jelentheti bármilyen kezdeményezés elindítását, támogatását, vagy menedzselését a megyében és a régióban vagy országosan, ami egybeesik az általános célkitűzéssel és megvalósítható. Hídképző szerepet töltsön be a gazdaság, a közigazgatás, a tudomány és az oktatás szereplői között, vállalkozásfejlesztés céljából.
További feladata, hogy segítse elő a megye vállalkozóinak, vállalkozásainak a nemzetközi gazdasági folyamatokba történő bekapcsolódását, különös tekintettel az EU-ra.

Services

Szolgáltatásaink kis- és középvállalkozások számára közvetlen és közvetett formában:Tanácsadás
A hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének megőrzése és fejlesztése, valamint az egységes európai piac lehetőségeinek hatékony kihasználása érdekében a vállalkozások sikeres üzletviteléhez, gazdálkodásához szükséges információkhoz való hozzájutás elősegítése.

Mikrohitel
A hitelek célja gépek, berendezések, eszközök és más beruházások � telephely- vásárlás finanszírozása, a már meglévő üzleti tulajdon vagy bérelt infrastruktúra bővítése és/vagy fejlesztése, illetve a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszközök biztosítása.

Innováció
Alapítványunk kiemelt innovációs szolgáltatásai közé tartoznak hálózatok, klaszterek kialakításának segítése, tematikus napok és az Innovációs Klub szervezése.

Országos Mikrohitel Program
A Mikrohitel Program (MHP) általános célja a kisvállalkozások támogatása pénzügyi segítségnyújtással és tanácsadással, elsősorban azon a speciális területen, ahol a kisvállalkozások igényeit a kereskedelmi bankok jelenleg nem tudják kielégíteni. A Program másik célja, hogy a támogatás eredményeként ezek a vállalkozások mihamarabb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé váljanak.

Further information

Contact details

image/svg+xml Hungary Hungary

Fejér county
Szabolcs-Szatmár-Bereg county
Heves county
Baranya county
Hajdú-Bihar county
Nógrád county
Zala county
Bács-Kiskun county
Veszprém county
Békés county
Budapest
Csongrád county
Borsod-Abaúj-Zemplén county
Győr-Moson-Sopron county
Jász-Nagykun-Szolnok county
Komárom-Esztergom county
Pest county
Somogy county
Tolna county
Vas county


Address:6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 12.
E-mail:info@bacs-lea.hu
Telephone:+3676-485505
Fax:+3676-485504
Homepage:http://www.bacs-lea.hu

Login
Free Registration here!